Palautteet

Pizzalaatikkokunkut.fi on paras pizzoja kotiintuova yritys, jota olen kokeillut. Pizzojen pohjat ovat rapeita ja täytettä on runsaasti. Toimitusaika on yleensä melko lyhyt ja tilaaminen on sujunut aina vaivattomasti. On erityisen mukavaa, että valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja, joista osa on hieman harvinaisempia, ja että omaa tilaustaan voi muokata mieleisekseen. Pizzerian hintataso on hieman korkeampi kuin edullisimmilla kilpailijoilla, mutta maksan mielelläni laadukkaista tuotteista ja hyvästä palvelusta hieman tavallista enemmän, joten sanoisin, että pizzerian hinta-laatusuhde on hyvä, ellei jopa erinomainen. – Mikko, 25 vuotta, Helsinki.

On tosi hienoa, että näin herkullisia pizzoja on mahdollista tilata gluteenittomalla pizzapohjalla! Keliaakikkona en voi syödä monissakaan ravintoloissa tai tilata ruokaa monestakaan paikasta kotiin, mutta Pizzalaatikkokunkut.fi on onnistunut tässäkin. Keliakia rajoittaa jonkin verran elämää, minkä vuoksi tällainen palvelu on tervetullut piristysruiske. – Eveliina, 35 vuotta, Helsinki.

Pidän Pizzalaatikkokunkut.fi:n Herttoniemen toimipisteen lounasruokailusta, joka on runsaampi ja edullisempi kuin työpaikkaruokalamme. Toimipiste sijaitsee aivan työpaikkani vieressä, joten ei liene vaikea arvata missä yleensä nautin lounaani. Lounasvaihtoehdot ovat runsaat ja herkulliset. Tarjolla on sekä liha- että kasvisvaihtoehtoja ja lounaan päälle tarjottava kahvi sekä jälkiruoka kruunaavat lepotauon. Olen laskenut, että olen säästänyt kivasti rahaa syömällä Pizzalaatikkokunkkujen toimipisteessä työpaikkalounaan verrattuna tilanteeseen, jossa olisin syönyt kaikki työpaikkalounaat työpaikkamme omassa ruokalassa. Lisäksi on kieltämättä ollut mukavaa päästä hetkeksi eroon työympyröistä ja nauttia rauhassa ruuasta iltapäivälehden seurassa. – Henrik, 28 vuotta, Helsinki.

Olen toiminut Pizzalaatikkokunkku-yrittäjänä nyt jo kymmenen vuoden ajan ja olen ollut todella tyytyväinen tähän konseptiin. Yritystoiminnan alussa sain kunnollisen perehdytyksen työhön ja asiakkaita on käynyt runsaasti toiminnan ensipäivistä lähtien, koska konsepti oli suurelle yleisölle jo ennestään tuttu. Minulla ei ollut aikaisempaa yrittäjäkokemusta, joten tällainen konsepti sopi minulle erinomaisesti – tuntui ikäänkuin olisin tullut puolivalmiiseen pöytään. Toiminta on ollut alusta lähtien kannattavaa ja laajensinkin viime vuonna toimintaamme myös lounaspuolelle. Työllistän tällä hetkellä itseni lisäksi 15 työntekijää, minkä lisäksi meillä on lähes jatkuvasti työharjoittelijoita suorittamassa erilaisia työelämään tutustumisjaksoja. Yrittäjänä toimiminen on ollut mielenkiintoista ja se on opettanut paljon. On ollut hienoa, kun olen voinut luottaa konseptin tarjoamaan tukeen kiperissä tilanteissa ja että olen voinut keskustella myös muiden vastaavassa tilanteessa olevien yrittäjien kanssa. Olen saanut paljon uusia ideoita sekä näkemyksiä näistä keskusteluista. Kanta-asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiin on tietysti yksi tämän työn parhaista puolista. On hienoa, että tietyt asiakkaat palaavat meille syömään yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä jos mikä kertoo mielestäni siitä, että olemme onnistuneet luomaan maistuvia pizzoja sekä lounaita alalla, jolla kilpailu on kova. – Olavi, 45 vuotta, Helsinki.

Juniorijalkapallojoukkueemme syö säännöllisesti Pizzalaatikkokunkkujen ravintoloissa pääkaupunkiseudulle suuntautuvilla treenimatkoilla sekä turnausten päätteeksi. Sekä pelaajat että heidän vanhempansa ovat olleet tähän ratkaisuun tyytyväisiä. Erityiskiitoksen saa ravintoloiden runsas vihersalaattivalikoima, josta myös lapset ovat löytäneet maistuvia ainesosia. Valmentajana tällainen terveellinen lisä pizzan seurana ilahduttaa suuresti, vaikken toki paheksu myöskään pizzalla herkuttelua silloin tällöin. Ravintoloiden ystävällinen henkilökunta on myös yksi syy, minkä vuoksi suosimme juuri Pizzalaatikkokunkkuja – näiden ravintoloiden henkilökunnasta on löytynyt useita jalkapallofaneja, jotka ovat jaksaneet kannustaa joukkuettamme tappion jälkeen sekä kehua voittoisten turnausten jälkimainingeissa. – Ossi, 34 vuotta, Lahti.

Tilaan usein pizzaa viikonloppuna Pizzalaatikkokunkuilta, vaikka pidänkin pizzerian hintoja aavistuksen liian korkeina. Pizzojen maku on kuitenkin niin erinomainen, etten voi vastustaa kiusausta. Ruuanlaittoon arkisin käytetty aika on mukava käyttää viikonloppuisin rentoutumiseen sekä ystävien tapaamiseen hyvän pizzan äärellä. – Minna, 28 vuotta, Vantaa.