Tuotteemme

Pizzavalikoimastamme löydät tänä vuonna seuraavat kahdeksan herkullista vakiomakuvaihtoehtoa:

1. Kana-sininihomejuusto
2. Herkkusieni-tonnikala
3. Seafood
4. Kylmäsavulohi-tonnikala-punasipuli
5. Tonnikala-katkarapu-anjovis
6. Kylmäsavuporo-aurajuusto
7. Kebab ja
8. Kasvis.

Vakiotäytteen lisäksi kaikki pizzat sisältävät pizzajuustoa, tomaattipyrettä sekä oreganoa. Näiden lisäksi valikoimistamme löytyy ”TOIVE”-niminen pizza, jonka täytteet asiakas saa valita itse tarjoamistamme useista vaihtoehdoista, joita ovat esimerkiksi naudan jauheliha, kebab, kana, katkarapu, anjovis, simpukat, keltasipuli, punasipuli, ananas, aurajuusto, persikka, oliivit, paprika, tonnikala, suolakurkku, herkkusieni, fetajuusto, valkosipuli, kylmäsavulohi, kananmuna, kylmäsavuporo sekä jalapeno. Näistä vaihtoehdoista vaativakin asiakas voi koota mieleisensä pizzan.

Kaikki pizzavaihtoehtomme on mahdollista valmistaa gluteenittomina. Pizzojen ravintoarvot sekä allergioihin liittyvä informaatio on saatavilla sekä ravintoloistamme että kotisivuiltamme. Ravintolassa ruokailtaessa pizza-annos sisältää vihersalaatin. Kotiintilattuna vihersalaatin voi ostaa lisämaksua vastaan. Lisämaksua vastaan on kauttamme mahdollista tilata myös erilaisia virvoitusjuomia sekä maitoa suoraan kotiin kuljetettuina.

Suosimme suomalaisia raaka-aineita

Pidämme kunnia-asiananamme suomalaisten raaka-aineiden suosimista mahdollisuuksien mukaan. Tuotteidemme alkuperä on helposti jäljitettävissä ja pyrimme suosimaan sekä luomua että lähituotettua lihaa ja kasviksia. Pyrimme tätä kautta osaltamme tukemaan suomalaisten pienyrittäjien työmahdollisuuksia sekä tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman täydellisiä makuelämyksiä. Mahdollisimman tuoreiden raaka-aineiden käyttäminen vaikuttaa osaltaan siihen, että pystymme tarjoamaan monia muita pikaruokaravintoloita lisäaineettomampaa ruokaa. Kannattaa tulla toteamaan tuotteidemme korkea laatu paikan päälle.

Lounasruokailu

Osa toimipisteistämme tarjoaa kattavan lounasruokailun, joka on hyvä ja edullinen vaihtoehto vaikkapa työpaikkaruokailulle. Lounas sisältää erilaisia vaihtoehtoja, kuten keittoja, erilaisia ruokaisia salaatteja sekä erilaisia lämpimiä ruokia, joista löytyy päivittäin sekä liha- että kasvisvaihtoehto. Lounasannos sisältää runsaan salaattivalikoiman, joka on vapaasti noudettavissa ravintolan noutopöydästä, sekä jälkiruuan ja kahvin. Suosittuja lounasvaihtoehtojamme ovat esimerkiksi herkkusienikeitto, broilerikeitto, paistetut ahvenfileet, purjo-perunasosekeitto sekä pippuripihvit. Suuri osa lounasvalikoiman annoksista on mahdollista valmistaa gluteenittomina. Keliakian lisääntyessä sekä gluteenittoman ja vähägluteenisen ruokavalion kasvattaessa suosiotaan pidämme erittäin tärkeänä sitä, että voimme tarjota mahdollisuuden ruokailla mukavissa puitteissa ja edullisesti myös tällaista ruokavaliota noudattaville ruokailijoille. Valmistamme pyynnöstä myös vegaanisia lounasvaihtoehtoja, mutta tällaisten lounaiden kysyntä on sen verran vähäistä, ettemme voi pitää vegaanisia ruokalajeja ruokalistamme vakiovaihtoehtojen joukossa. Kokkimme on kuitenkin koulutettu ottamaan huomioon myös vegaaniruokailijat ja heillä on vankka tietämys siitä, miten ja millaisista raaka-aineista syntyy herkullinen vegaaniruoka, joka ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Lounasaika lounasvaihtoehdon tarjoamissa ravintoloissamme on maanantaista perjantaihin kello 11-15, lauantaisin kello 11.30-15.30 sekä sunnuntaisin kello 12-16. Työpaikkojen on mahdollista ostaa meiltä lounasseteleitä työntekijöidensä käyttöön esimerkiksi tilanteissa, joissa työpaikalla ei ole omaa ruokalaa. Tarjoamme työpaikoille edullisia lounassetelivaihtoehtoja, joista kannattaa kysyä lisää soittamalla asiakaspalveluumme numeroon +358 098765432123565 arkisin kello 9-16 välisenä aikana.

Yhteistyö

Lounasseteleiden lisäksi olemme suosittuja paikallisten yrittäjien keskuudessa erilaisten vapaamuotoisten työtilaisuuksien järjestämispaikkana. Ravintoloistamme löytyy muutamia yksityisyyttä tarjoavia lofteja ja tarjoamamme herkullinen ruoka on edullinen sekä hienostelematon vaihtoehto tällaisissa vapaamuotoisissa tapaamisissa. Kysy asiakaspalvelunumerostamme +358 098765432123565, ryhmäalennuksia, joita myönnämme valikoiduille yrityksille.

Paikalliset juniorijalkapallojoukkueet ovat toinen kanta-asiakasryhmämme, joille tarjoamme räätälöityjä tarjouksia haluten osaltamme tukea tätä hienoa nuorisotyötä. Monet joukkueet ovat ruokailleet ravintoloissamme ympäri pääkaupunkiseutua. Tämä on hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi rankkojen treenien tai pelien jälkeen sekä tilanteissa, joissa joukkueet ovat tulleet muualta Suomesta osallistuakseen turnauksiin pääkaupunkiseudulla. Ja kukapa juniori ei pitäisi pizzasta? Tällä hetkellä etsimme pääkaupunkiseudulta juniorijalkapallojoukkuetta, jota voisimme sponsoroida. Sponsorointia vastaan toivomme saavamme mainostilaa niin pelaajien pelipaidoista kuin joukkueen kotisivuiltakin. Sponsorisopimuksen yksityiskohdista sovitaan tapauskohtaisesti. Jos joukkueesi on kiinnostunut tällaisesta mahdollisuudesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 098765432123565 arkisin kello 9-16 välisenä aikana.